GOD PERIODE MELLEM TO LANDSHOLDSPAUSER

16.11.2023 08:52

Inden den aktuelle landsholdspause fik vi en ny sejr og kan derfor nu se frem til at overvintre i top seks efter en god periode siden seneste landsholdspause.

3F Superligaen er på landsholdspause og næste kamp for herrerne er først den 26. november, når vi på udebane møder FC Nordsjælland.

Siden sidste landsholdspause er holdet ubesejret og har hentet 10 point ud af tolv mulige, samt en sejr i Oddset Pokalen.

Og efter søndagens sejr over Viborg FF var der nu også rimelig tilfredshed i spillertruppen med en god periode siden ligaen senest holdt landsholdstermin. Og vi har da også rykket os op i tabellen, hvor vi nu er nummer seks med otte point ned til syvendepladsen.

- Vi har store ambitioner, men vi fokuserer mest på os selv - vi har haft rigeligt at arbejde med og sikre de point, vi skal have i den seneste tid, hvor vi har fået 10 point af 12 mulige imellem de her to landskampsrunder, og det kan vi godt være tilfredse med - det havde jeg i hvert fald solgt perioden for inden.

- Men vi er på ingen måder i mål. Vi går efter top seks og det er godt, vi er dér nu og kan se frem til at overvintre i top seks. Men der er stadig meget arbejde at gøre, sagde Tobias Bech i mixed zonen efter kampen mod Viborg FF, hvor han igen kom på tavlen. Gense hans og Mortensens mål her.

Intet afgjort
Også Magnus Knudsen ser tilbage på en succesfuld måned inden benene kan hvile lidt, når truppen nu får nogen fridage og en god lang weekend.

- Det var en rigtig god sejr mod Viborg. Og otte point ned til skillelinjen, er et fint forspring, men vi tager intet for givet og man skal huske, at der er mange kampe tilbage.

- Vi tager en kamp ad gangen og fokuserer på at vinde den næste – og så ser vi, hvor vi står til sidst. Vores mål er top seks, og så må vi se, hvor vi står, når vi er færdig med grundspillet, lød det fra Knudsen.

Når landsholdspausen er ovre, er næste udfordring for Bech, Knudsen og resten af truppen en udekamp mod FC Nordsjælland i Farum den 26. november. På AGF Billet kan man købe billet til den kamp.