FOKUS RETTES IND MOD KLASSIKER

03.11.2023 10:20

Mandag gælder det Brøndby IF. Pokaltopscorer Felix Beijmo er klar til at hente en sejr hjem til Aarhus.

Kampene kommer tæt i de her tider. Lokalopgør i mandags, torsdag pokalkamp og nu gør vi klar til endnu en mandagskamp, når vi på mandag den 6. november møder Brøndby IF på Brøndby Stadion kl. 19 og skal se om vi kan få den tredje sejr på stribe på en uge.

Det er øvrigt den første kamp af tre kommende dyster mod Brøndby IF efter vi trak hinanden i kvartfinalerne i Oddset Pokalen som spilles til december.

Men mandag gælder det altså 3F Superligaen og runde 14, hvor vi skal ud og fortsætte det gode momentum, vi har genfundet i ligaen. Og begge mandskaber kommer i god form, så det skal nok blive endnu et intenst arvefjendeopgør.

- Vi glæder os over pokalsejren torsdag aften og begyndte allerede på restitutionen dér. Fredag kan vi så begynde at træne frem mod kampen og forberede os, og så har vi to gode træningspas inden mandag.

- Det bliver en stor kamp for os og for tilhængerne - det er det altid, når de to klubber mødes. Så vi glæder os og ser frem til det, og vil gøre alt for, at vi kan hente en sejr med hjem til Aarhus, siger Felix Beijmo, der kom på tavlen i torsdagens pokalsejr, da han indledte målscoringen i 4-0 sejren over Ishøj IF.

Nu gælder det altså en anden klub tæt på Ishøj, når Brøndby Stadion kalder på mandag. Husk det flotte tilbud fra værterne om en gratis billet til udebaneafsnittet, hvis man rejser med en tilhænger-tur – læs mere om det her.