FOKUS PÅ TORSDAG: - VI SKAL VIDERE I POKALEN

01.11.2023 06:34

Torsdag aften spiller vi pokalfodbold som udehold i Ceres Park.

Aldrig så snart har jublen klinget ud fra Ceres Park efter mandagens sene sejr i lokalopgøret mod Randers FC før vi skal i aktion igen. I morgen torsdag den 2.11 kl. 18 gælder det således 4. runde i Oddset Pokalen mod Ishøj IF.

Vi er formelt på udebane, men kampen spilles på Ceres Park til reduceret billetpriser. Man kan finder billetterne her. Bemærk, at sæsonkortholdere ikke har adgang til kampen, men får rabat. Læs mere om det her >>>

Efter sejren i lokalopgøret i forgårs er der tanket selvtillid på kontoen i truppen inden pokalkampen, som spillerne ser frem til med optimisme og fokus.

- Vi ser frem til kampen. Ishøj spiller et par rækker under os, men vi tager udfordringen seriøst og har stor fokus på at få det resultat, vi skal bruge og komme videre i pokalen. Vi vil gerne langt i turneringen og derfor er der et stykke arbejde, der skal gøres i morgen og det har vi skarpt fokus på nu, siger Nicolai Poulsen.

Også en af mandagens målscorer Tobias Bech ser frem til en ny kamp i morgen aften hjemme i Aarhus.

- Vi glædede os over sejren mandag aften, men ellers er der fuld fokus på at komme i kvartfinalen i pokalen. Kampene kommer tæt i den her uge, men vi er klar og glæder os alle til en ny udfordring i pokalturneringen torsdag aften, siger Tobias Bech.

Der er kampstart på 4. runde torsdag kl. 18 på Ceres Park. Find billetter i linket herunder.