FELIX TIL PATRICK GIVER MÅL IGEN

06.11.2023 22:24

Endnu en gang førte et Felix Bejimo-oplæg til mål for Patrick Mortensen, denne gang vores anførers sjette sæsonmål.

De gjorde det i Hvidovre, i Odense, mod Lyngby i Aarhus og igen her til aften på Brøndby Stadion. Felix Beijmo og Patrick Mortensen har skabt fire mål sammen i denne sæson - alle med svenskeren i oplæggerens rolle og anføreren som afslutter.

Med en hård, præcis aflevering ind midt i feltet fik Felix Beijmo spillet Patrick Mortensen helt fri efter 66 minutter af opgøret, så han kunne vende med bolden og køligt sætte den ind bag Brøndby-målmanden.

Udover at målet sendte os på 1-1 og altså sikrede det ene point, så var det også et lille plaster på såret for en situation tolv minutter tidligere, hvor Felix Beijmo kom alene igennem og havde mulighed for af spille bolden skråt tilbage til Patrick Mortensen. Det var i hvert fald tydeligt på TV-billeder, at Patrick Mortensen, som angribere er flest, gerne ville have haft bolden dér.

- Mit overblik er ikke som Xavis. Så desværre så jeg ham ikke dér, men heldigvis fandt jeg ham senere, så det var godt, fortalte Felix Beijmo efter kampen.

- Når man har en angriber som Paddy, så forsøger jeg bare at lede efter ham i boksen, så når du finder ham, ender det ofte i mål, så det var dejligt, sagde Beijmo om det samarbejde, der indtil nu har kastet fire mål af sig.

Og målscorer Patrick Mortensen var da også kommet videre og havde glemt situationen efter kampen, hvor det i stedet var stolthed over den anden halvleg, holdet gik ud og levere, der fyldte for anføreren. Se hele interviewet med Patrick Mortensen på AGF TV her.