BILLETSALGET ÅBNER TIL POKAL-KVARTFINALEN

15.11.2023 09:19

For første gang kan man nu komme helt tæt på banen i Ceres Park, når vi spiller kvartfinale i Oddset Pokalen den 7. december. Billetsalget åbner i dag kl. 13 for alle, der har købt billet i 2023. Torsdag kl. 10 åbner det helt.

Når 3F Superligaens sidste kamp i efteråret er spillet i Parken den 3. december, venter kvartfinalen i Oddset Pokalen. Her skal vi møde Brøndby IF både ude og hjemme, da kvartfinalerne afvikles over to kampe.

Vi spiller de to pokalkampe torsdag den 7. december kl. 18 og søndag den 10. december kl. 15.30. Vi starter med en hjemmekamp og slutter altså på Brøndby Stadion. Billetsalget til udekampen foregår også via billet.agf.dk og er åben nu.

Tæt på banen
Kampen i Aarhus bliver første gang nogensinde man kan sidde helt tæt på fodboldbanen i Ceres Park. For på grund af de kommende års stadionbyggeri, vil man møde et forandret Ceres Park til den første kvartfinale på hjemmebane.

Hørkram Tribunen lukkes, banen flyttes, og vi skal derfor nu alle være på de tre resterende tribuner allerede fra den første kvartfinale den 7. december - helt tæt på aktørerne på banen.

Det åbne billetsalg til kampen starter i morgen torsdag kl. 10. Men allerede fra i dag kl. 13 kan alle som har købt billet til en kamp på Ceres Park i 2023 købe en billet. Vi har sendt jer en mail.

Og for første gang i et stykke tid kan man nu købe en nummeret plads på Ceres Tribunen. Så ønsker man en bestemt plads, kan man købe den på forhånd, så man i ro og mag nyde AL Bank Fanzonen inden kampen i visheden om, at pladsen venter.

For sæsonkortholdere
Alle sæsonkortholdere har adgang til kvartfinalen i Oddset Pokalen på Ceres Park. I forbindelse med forandringerne på Ceres Park, er der ændringer, som kun vedrører sæsonkortholdere med et Sølvkort - de har alle fået direkte besked i form af en mail.

Andre sæsonkortholdere påvirkes ikke af ændringerne på Ceres Park. Har man Guld, Fan eller Familiekort har man fortsat adgang som normalt, ligesom billetabonnementer til stemningsafsnittet fortsætter som normalt til kvartfinalen.

Find billetter til både hjemme- og udekampen via linket herunder. Har man købt billet i 2023, så kan man altså hente nu. Ellers åbner salget torsdag den 16.11 kl. 10, hvor abonnenter også kan hente billet.

Vi ses til pokalbold i december - nu helt tæt på banen.