AGF’S KVINDER SÆTTER SLUTSPURTEN IND

15.11.2023 12:40

Lørdag spiller AGF Kvindefodbold en kamp, der kan blive ganske afgørende for målet om en plads i medaljeslutspillet. Så kom forbi og bak holdet op.

Selv om der er landsholdspause i 3F Superligaen, behøver man ikke undvære AGF-fodbold i weekenden.

For på lørdag den 18. november kl. 13 spiller AGF Kvindefodbold kamp i Gjensidige Kvindeligaen i Aarhus. Da der arbejdes med banen på Ceres Park i de her uger, spilles kampen på Vejlby Stadion, hvor FC Thy-Thisted er modstanderen.

Her håber vi at se mange på lægterne til at støtte holdet frem mod sejr. For kampen kan vise sig ganske afgørende for målet om en blive en del af forårets medaljeslutspil i Gjensidige Kvindeligaen.

For med få kampe tilbage i turneringen i efteråret inden slutspils-stregen sættes ved julepausen, kan vi med en sejr lørdag være meget tæt på en slutspilsplads.

Afhængig af om AaB vinder deres udekamp mod FC Nordsjælland samme dag, kan holdet nemlig med en sejr over FC Thy-Thisted være ni point foran AaB, der ligger under skillestregen og med en målscore, som - før kampen på lørdag - er syv mål bedre i AGF's favør.

Så for eksempel vil en 1-0 sejr til AGF og et nederlag til AaB på samme cifre på lørdag, betyde, at vi - med tre kampe igen - vil være ni point foran AaB med en målscore i plus ni. Og da vi møder AaB i den næstsidste kamp inden julepausen vil vi også kunne afgøre det i den kamp.

Så en meget spændende og vigtig kamp, der spilles lørdag den 18.11 i Vejlby. Kampen starter kl. 13. Find billet herunder.

Husk at sæsonkortholdere og abonnenter i AGF også har adgang til kvindernes hjemmekampe.