AGF KVINDEFODBOLD: SAMARBEJDE MED SKANDERBORG IDRÆTSKLINIK

07.11.2023 17:55

Med Skanderborg Idrætsklinik på linjen forstærkes det sportslige setup i AGF Kvindefodbold.

I jagten på at forblive elitespillere og have spillerne til at yde maksimalt på fodboldbanen, har AGF Kvindefodbold en uvurderlig allieret ved vores side – Skanderborg Idrætsklinik. Et samarbejde, der er en afgørende del af vores sportslige set-up og sikrer, at spillerne kan levere deres bedste på banen,

-Min rolle er at passe på pigerne og sørge for at tjekke dem igennem, hvis noget er, som det ikke skal være. Jeg står til rådighed for at vurdere og behandle dem, hvis de har naturlige smerter, ubehag eller gener, fortæller Rikke Thrysøe, der er ansvarlig fysioterapeut for AGF Kvindefodbold.

-Jeg er med til kamp og langt størstedelen af træningerne, hvor jeg fungerer som et vigtigt led i at gøre spillerne klar til træning eller komme igennem et skadesforløb. Jeg deltager aktivt, når der er brug for det og gerne i forhold til at vise de rette øvelser, når en spiller skal hjælpes tilbage på banen efter en skade.  Så jeg kan snildt være med til tre træninger på en uge.

Rikke Thrysøe arbejder til dagligt, udover at være ansvarlig for AGF’s ligadamer, hos Skanderborg Idrætsklinik med en bred vifte af idrætsudøvere. Dette inkluderer ikke kun unge piger i god form, men også almindelige borgere som hr. og fru. Danmark – og fungerer som en second opinion for andre sportsklubber. Hos Skanderborg Idrætsklinik er der adgang til et moderne træningscenter og udstyr, der hjælper med at optimere spillernes præstationer. Det kan være alt fra ultralydsscanninger eller laser og chokbølger for at blive hurtigere klar.

Samarbejdet mellem AGF Fodboldog Skanderborg Idrætsklinik er en klar indikation af vores engagement i at sikre, at spillerne får den bedst mulige pleje og støtte. Det er med til at styrke holdets præstation og sørge for, at vi er i stand til at fortsætte med at spille på højeste niveau.

RELATEREDE NYHEDER