AGF KVINDEFODBOLD: ÅRETS SIDSTE TUR TIL SJÆLLAND

24.11.2023 20:29

Turen går til Capelli Sport Stadion, når vi til eftermiddag møder HB Køge.

Vinteren er på vej, og det betyder, at kampen om slutspillet for alvor sættes ind. Med tre kampe tilbage ligger vi placeret på sjettepladsen, hvor kun ét point afskiller os fra at være under stregen, som afskiller holdende fra slutspillet og kvalifikationsspillet. Det betyder, at vi tager til Køge og jagter vigtige point mod sidste sæsons mesterhold. Kampen fløjtes i gang kl. 15 på Capelli Sport Stadion, og tager man ikke turen med, vises kampen på Viaplay. 

I vores seneste møde på Ceres Park måtte vi indkassere et 4-2 nederlag, efter der dog blev bragt spænding i den sidste del af kampen med tre mål scoret på mindre end fem minutter. Det var tæt på til det sidste, og det er revanchetørstigt AGF-mandskab, der tager turen over Storebælt i dagens kamp. 

HB Køge har mulighed for at erobre førstepladsen, så det vil blive en kamp fuld af tænding, hvor begge hold jagter vigtige point. 

Følgende AGF'ere tager turen over Storebælt: 

Katrine Svane, Marie Gade, Tina Fremo, Ally Green, Julianne Ross, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Emma Hoppe, Sarah Dyrehauge, Bri Visalli, Mariann Høgh Nielsen, Mie Lerche, Kathrine Spanner, Elvira Bull Nejmann, Sofie Jørgensen, Julie Mathiasen, Marie Olesen, Sofie Bloch