VELKOMMEN TIL HOULBJERG/LAURBJERG IF OG EBELTOFT IF

17.03.2023 10:47

Igen på søndag får vi besøg af to af vores gode samarbejdsklubber.

På søndag - når vi møder OB i Ceres Park - har vi traditionen igen besøg af to af vores gode samarbejdsklubber.

Søndag er det børn fra Houlbjerg/Laurbjerg IF og Ebeltoft IF, der løber med spillerne ind til kampstart og som deltager i Billund Lufthavns Pausekonkurrence.

I den lille klub Houlbjerg/Laurbjerg IF nyder byens børn, unge og seniorer at spille fodbold. Med placeringen lidt nord for Hammel og et beskedent indbyggertal er det dog ikke alle årgange som er repræsenteret i byens fodboldklub. Og det vil bestyrelsesmedlem Allan Rygård dog gerne lave om på, fortæller han inden besøget i Aarhus på søndag.

- Vi er så lille en by, at hvis vi skal have et hold i hver årgang, så skal nærmest alle børn i årgangen være en del af foreningen. Vores drøm er at få et hold i hver årgang, men det er klart at det bliver en udfordring. Men vi har et godt samarbejde med skolen, og der kommer løbende flere og flere børn i området. Så vi tror på, at det kan lykkes, siger Allan Rygård.

Og vejen til flere medlemmer går igennem en tryg forening hvor der skal være plads til alle.

- Vores forening er drevet af 100% frivillighed. Vi vil gøre noget for folk i byen. Der er plads til alle i Houlbjerg/Laurbjerg IF, og sådan skal det altid være. Vi er et sted for hele byen og dets opland, fortæller Allan Rygård.

Ebeltoft IF
Hos Ebeltoft IF er man begunstiget af et lidt større opland og derfor har man også flere hold. Her spænder man bredt i ungdom på både drenge og pigesiden. Især på drengesiden har man hold helt fra U8 op til U19 drenge. Kun afbrudt af U16 og U17 årgangene.

Det er dog ikke kun ungdom der sprudler i Ebeltoft. Seniorholdene hos både kvinder og herre kører derudaf med hele tre hold.

Vi ønsker et stort og varmt velkommen Houlbjerg/Laurbjerg IF og Ebeltoft IF til kampen på søndag.