UWE RÖSLER HÅBER PÅ MANGE TIL SØNDAGS-KLASSIKER

16.03.2023 10:55

Søndag den 19. marts møder vi OB kl. 15 i Ceres Park. Det gælder den sidste kamp i grundspillet efter vi i mandags sikrede os en plads i mesterskabsspillet med en sejr i Randers. Det blev fejret mandag aften med de næsten 2.000 fans, der var med i Randers. Men siden tirsdag morgen har fokus været rettet mod søndag og en kamp mod OB.

- Der er 11 kampe tilbage i turneringen og vi forbereder os nu på OB, der er den sidste kamp i grundspillet og inden landsholdspausen. Vi har hentet ti point i de første fire kampe, men vi skal ha’ flere på søndag, siger cheftræner Uwe Rösler, som mandag aften var fuld af roser til sit hold og sin stab efter vi havde sikret os det første delmål i sæsonen; en plads i top seks.

- Alle på og omkring holdet - og i hele klubben generelt - arbejder stenhårdt på at forbedre os hver eneste dag, og vi har nået det her delmål sammen. Efter genstarten har vi fået en endnu stærkere ånd i truppen og vi ved nu, hvordan vi skal vinde kampene. Vi kæmper for hinanden og for klubben, vi scorer mål og har momentum. Det skal vi arbejde hårdt for at beholde og vi skal fortsætte mod OB. Så sætter vi os nogen nye mål sammen i landsholdspausen bagefter.

Fyld stadion
Nu håber cheftræneren og hans spillere, at der igen kommer mange til Ceres Park på søndag til kampen mod OB, hvor det gælder om at slutte grundspillet af på bedst mulig vis. Og med et glødende billetsalg, hvor vi her fire dage før kampen ser ind i et besøg på op mod 15.000, ser det ud til, at Rösler får opfyldt sit ønske om endnu en god og stor opbakning på hjemmebanen på søndag.

- Det var en fantastisk passion for Aarhus og for klubben som vi oplevede mandag aften i Randers - det hjalp holdet frem mod sejren. Så lad os gøre det igen på søndag. Fyld stadion og skub os fremad som oppe i Randers, lyder opfordringen fra Rösler.

Tag cheftræneren på ordet og køb billet til kampen mod OB. Det gør du via linket herunder. Og så ses vi søndag kl. 15 i Ceres Park til endnu en stor fodbolddag sammen.