TO HOLD I AKTION FRA AGF TALENT I WEEKENDEN

12.03.2023 21:18

Overblikket over weekenden i AGF Talent.

Et par af de ældste drengehold var i kamp i weekenden. Resultatmæssigt var det ingen fornøjelse for young guns.

Hos U19 ventede Lyngby, som kom til Aarhus med masser af selvtillid og etablerede U19-liga spillere. Omvendt for os manglede nogle af de etablerede U19 navne, da de er med omkring 3F Superliga-truppen.

Fraværet af de etablerede navne gav plads til en håndfuld U17-spillere, som fik god erfaring.

I første halvleg leverede de unge drenge en fin defensiv præstation. Men cirka efter en halv time fik Lyngby et straffespark. 1-0 og så skulle de unge drenge fremover isen. En fejl af Lyngby midt på banen satte  en omstilling i gang, og så kunne Mathias Sauer fejre sin nye kontrakt med endnu et mål i U19 ligaen.

Efter 1-1 scoringen overtog Lyngby dog kampen og i sidste ende måtte vi se os slået med 6-2. En værdifuld læring for de unge drenge, der skal tage skridtet op i U19 ligaen.

U17 sad over, mens U15 også var oppe mod Lyngby. Efter et føringsmål til udeholdet bragte Mark Ian Steffensen balance i regnskabet efter pausen. Men momentum varede ikke længe og Lyngby kunne score til 4-1 inden kampens afslutning.

Hos pigerne har man haft fri i weekenden. Næste opgave hos pigerne er 26. marts hvor turen går til Thy. Hos U15 og U19-drengene er der fri i næste uge, mens U17 møder Lyngbys ditto på hjemmebane, hvor vi så passende kan tage revanche oven på en resultatmæssig tung weekend for U15 og U19.