TINGAGER GODT TILFREDS MED TESTKAMP

23.03.2023 17:58

I dag spillede vi testkamp mod tyske Holstein Kiel. Og efter kampen var Frederik Tingager ganske tilfreds med udbyttet af turen sydpå.

Torsdag efter spillede 3F Superliga-truppen testkamp mod Holstein Kiel, der til dagligt spiller 2. Bundesliga og som mange andre hold også har en lille pause i turneringen her i landsholdsterminen.

Det benyttede vi til en træningskamp i Kiel, der endte 2-0 i århusiansk favør efter mål af Sigurd Haugen og Mathias Sauer. Og efter kampen var vores forsvars-fyrtårn Frederik Tingager da også ganske tilfreds med udbyttet af kampen.

- Jeg synes det var en god test, hvor vi til tider fik spillet noget god fodbold. Og når vi scorer to mål og holder clean sheet, så er det en god følelse, at vi nu går på nogen fridage her i landsholdspausen.

- Vores fokus var, at vi skulle tage opgaven alvorligt og fortsætte bygge på den selvtillid vi har og den udvikling, vi er inde i som hold. Vi skulle vise de gode takter - særligt med bolden - og turde spille, og det synes jeg, at vi fik vist.

- Vi så, at vi fortsat bliver bedre på bolden og havde nogen gode angreb. Og som forsvarsspiller er jeg naturligvis også glad for, at vi holder dem fra store chancer. Så alt i en alt en fin test for os, sagde Tingager inden bussen gik nordpå, hvor fokus nu snart rettes mod mesterskabsspillet.

Her kan du for 495 kr. købe billetter til stemningsafsnittet til alle fem kampe. Se link herunder.