STØTTE FRA BRAVIDA TIL DET KÆRLIGE MÅLTID 

10.03.2023 11:00

Trøjer fra kamp er gået til et godt formål.

Over 30.000 kr. stod der på en check som forleden blev afleveret til Det Kærlige Måltid fra AGF’s koncernpartner, Bravida. Midlerne kommer fra AGF’s sidste hjemmekamp i 2022, hvor vi mødte FC København. Her havde vi Bravida på ryggen og efter kampen blev trøjerne sat på en auktion til fordel for den gode sag. 

Men først nu har vi og Bravida haft mulighed for personligt at aflevere det flotte beløb til Det Kærlige Måltid, hvor direktør og stifter Charlotte Thyberg tog mod checken 

Udover at være koncernpartner for AGF og en mangeårig samarbejdspartner bakker Bravida nemlig også op om Det Kærlige Måltid, som er en nonprofit organisation, der brænder for fællesskab, madlavning og medborgerskab.

Unge frivillige står derfor hver uge i køkkenet og laver sunde, velsmagende måltider, som organisationen bringer ud til de familier, der har allermest brug for det i en hverdag, hvor krisen har taget over. På en fælles mission om at gøre en meningsfuld forskel, opbygger de unge venskaber og lærer om sundhed og ernæring i køkkenet. 

Måltiderne leveres så efterfølgende af de Kærlige Bude, så familierne får maden leveret lige til døren. 

- I en familie falder hverdagen sammen, når et medlem bliver alvorligt syg. Sygdommen kan føre til, at der hverken er appetit eller overskud til at få lavet ordentlig mad, som ellers oftest giver et bedre sygdomsforløb. Familierne får gratis farverige og nærende måltider til fire dage leveret lige til døren i otte uger. Måltiderne giver familien mulighed for at samles om bordet og have en strejf af normalitet i en svær tid, fortæller Charlotte Thyberg fra Det Kærlige Måltid, der altså nu får lidt flere midler til det gode formål. 

Se mere om Det Kærlige Måltid her >>>>