STEMNINGSAFSNITTET PÅ CERES PARK UDVIDES

30.03.2023 07:17

Stemningafsnittet på Bravida Tribunen på Ceres Park bliver nu større.

Der er en fantastisk stemning på Ceres Park, når AGF spiller hjemme. Det kan vi blandt andet takke det stigende antal stemningsskabende fans for.

Fra B1-B2 på Ceres Park er de aldrig svigtende i deres opbakning til spillerne og de skaber dermed den fodboldoplevelse på Ceres Park, som vi alle holder så meget af.

Nu bliver der endnu mere plads til at skabe stemning, når stemningsafsnittet på Bravida Tribunen på Ceres Park udvides til også at omfatte B3 øvre og nedre. Det sker fra den første kamp i mesterskabsspillet mod Randers FC den 3. april.

Udvidelsen er sket i tæt dialog med de stemningsskabende tilhængere og AGF’s SLO, og det sker ud fra et ønske om at skabe endnu bedre rammer til opbakningen og til den positive udvikling som fanscenen i Aarhus er inde i, hvor vi ser flere og flere fans på stemningsafsnittet.

- Kapaciteten er ved at være fyldt ud på det nuværende afsnit, og vi har flere gange oplevet, at afsnittet er udsolgt. Den udvikling er naturligvis meget glædeligt og positiv, for det skyldes, at fanscenen i Aarhus vokser og vi bliver flere og flere, som gerne vil bidrage til stemningen.

- Oprindeligt har vi et af de mindre stemningsafsnit, hvis du sammenligner med nogle af de andre hold i 3F Superligaen. Det er vi så nu vokset ud af, og det bliver fedt med en udvidelse, så vi kan få plads til endnu flere, som vil skabe stemning, siger Jonas Labich, der SLO (Supporters Liaison Officer, red.) i AGF.

Med udvidelsen bliver der nu muligvis plads til op mod 3.000 fans på det større stemningsafsnit. Den endelige kapacitet afhænger lidt af den indretning, som nu skal i gang inden premieren mod Randers FC den 3. april.

Bidrag til stemningen
Vil man benytte udvidelsen til at besøge afsnittet, er der nogen ting, man skal være opmærksom på, fortæller AGF’s SLO.

- Der er stadig en aldersgrænse, hvor man skal være fyldt 15 år, og så skal man huske, at det er et ståafsnit, hvor man ikke sidder ned. Det forventes også, at man deltager i stemningen og tager del i opbakningen. Det er vigtigt, at alle er med, så vi ikke får udvandet stemningen. Så gi’ den gas og tag del i fællesskabet, siger Jonas Labich, som tror, at den positive udvikling vil fortsætte med det udvidet afsnit.

- Der er gjort rigtig meget fra klubbens side og fra alle de stemningsskabende og de frivillige i at skabe en god oplevelse og gode forhold. Og så er der generelt bare en stigende interesse for AGF og for Superligaen.

- Mange har fundet ud af, at det er fedt at være til fodbold i AGF - der er et stærkt fællesskab, som mange er en del af, og der kommer hele tiden nye nye fans til som bliver grebet af stemningen og bidrager. Og det håber vi naturligvis også bliver tilfældet nu, hvor afsnittet bliver udvidet.

I forbindelse med udvidelsen forbedres indgangsforholdene til afsnittet ved, at en større del af trappen til Bravida Tribunen fremover tages i brug til indgang for stemningsafsnittet.

Der fortsat være familieafsnit det samme sted som tidligere. Nu blot lidt mindre mellem stemningsafsnittet og Ceres Tribunen.

Skal du med på det udvidet afsnit, så husk vores 5x5 tilbud om fem kampe i slutspillet for kun 495,- Køb adgang via linket herunder.