SEJR TIL U17 I WEEKENDEN

20.03.2023 14:40

Kun et hold fra AGF Talent var i aktion i weekenden. Det var U17, der vandt 3-1 over Lyngby,

Det var en kampfri weekend for mange af de ældste hold på drenge og pigesiden i AGF Talent i denne weekend.

Et enkelt hold var dog i kamp lørdag, hvor U17 tog imod Lyngby BK. U17-drengene kom rigtig godt fra start, og fik med godt spil kombineret sig fint ud af Lyngbys høje pres. Det flotte spil resulterede også i to hurtige mål.

Frederik Emmery stod for det første mål efter en flot pasning fra Luka Callø skabte en god 1-1 mulighed til den målfarlige kantspiller. Den chance udnyttede han til fulde og dermed stod det 1-0 til os.

Det flotte spil fortsatte efter 1-0 scoringen og et hjørnespark kort efter i endnu en scoring. Denne gang var det Luka Callø selv som gjorde arbejdet færdigt. 2-0 efter kun tyve minutters spil.

Efter scoringen kom Lyngby ind i kampen og især i den sidste del af første halvleg trykkede de hårdt på for en reducering. Men den udeblev og vi kunne gå til pause foran med 2-0.

Anden halvleg blev en hæsblæsende og tæt affære. Lyngby jagtede reduceringen, og efter 68 minutter endte et langskud helt oppe i det ene målhjørne. Ingen chance for Mikkel Markdal i målet. Reduceringen gav dagens modstander tro på tingene. Men kampen bølgede fortsat frem og tilbage. Til sidst kunne Frederik Emmery dog lukke kampen med sin anden scoring i kampen. En scoring der bragte ham op på 13 scoringer i denne sæson og en placering som nummer to på topscorerlisten.

Med sejren er AGF U17 fortsat nummer to i ligaen.

Pigeholdene havde alle fri i den netop overståede weekend. Næste opgave for de ældste pigehold er den 26. marts mod FC Thy, mens drengene første spiller igen den 1. april hvor turen går til Esbjerg.