POKAL- OG STORSEJRE FOR AGF TALENT I WEEKENDEN

27.03.2023 08:14

U17 videre i pokalen i en weekend, hvor begge pige-hold også vandt.

De fleste ungdomshold i AGF Talent holdte fri i den forgangne weekend. Dog var U17 allerede fredag i kamp da Silkeborg IF ventede i pokalen.

Her dannede Jysk Park ramme om en stærk præstation fra de aarhusianske drenge. På to mål af Alan Sediq og et enkelt af Matias Bang, sikrede drengene sig videre avancement i pokalturneringen med en 3-0 sejr på kunstgræsset i Silkeborg. I starten af maj venter semifinalen hvor drengene skal en tur til det nordjyske for at kæmpe om finalepladsen.

På pigesiden gik turen i weekenden til Thy, hvor både U18 og U16 pigerne foldede sig flot ud. U16-pigernes kamp endte således med en sejr på hele 9-0. Målene blev sat ind af Lærke Hasselstrøm og Hannah Foss mens Sophia Parkegaard og Emmely Hougaard begge noterede sig for to mål, mens Maja Norup Jensen scorede hele tre gange.

Lige så målrigt blev det ikke hos U18-pigerne, selvom det her også blev til en flot sejr. 3-1 stod der på måltavlen efter de 90 minutter. Karla Nørgaard bidrog med to mål mens Elvire Bull Nejmann stod for den sidste aarhusianske scoring. Fælles for alle tre scoringer var, at Mie Lerche bidrog med assist til alle tre mål.

Næste opgave for pigerne er om to uger når turen går til Ballerup og BSF. Hos drengene skal U15, U17 og U19 i næste weekend møde Esbjerg på udebane.