PÅSKEBOLD I CERES PARK: MØD SPILLERE I AL BANK FANZONEN

02.04.2023 03:23

Kom i AL Bank Fanzonen inden lokalopgøret og hils på Nicolai Poulsen og Oliver Lund.

På mandag den 3. april kl. 19 er der lokalopgør i Ceres Park, når Randers FC kommer på besøg til den første kamp i Mesterskabsspillet.

Her benytter vi påskeferien til at åbne AL Bank Fanzonen kl. 17, hvor vi igen skal hygge os med fodboldaktiviteter for store og små og samvær om fodbolden.

Her får vi også besøg af de to AGF-spillere Nicolai Poulsen og Oliver Lund, som desværre ikke kan være med i kampen på grund af karantæne og skader.

Men så kan de besøge AL Bank Fanzonen, hvor man kan møde dem fra kl. 17.45 til 18.15. Her er Nicolai og Oliver klar med autografskrivning og en god fodboldsnak.

Derudover kan man spille fodbolddart og de små kan spille på vores panna-bane og måde Aros, der naturligvis også vil være i AL Bank Fanzonen.

Så benyt påskeferien til få en fodboldoplevelse med familien i Kongelunden. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17, portene åbner kl. 17.45 og så er der kampstart kl. 19.

Der er allerede godt gang i billetsalget, så benyt nedenstående link til at sikre din billet til lokalopgøret, der skyder vores Mesterskabsspil i gang.

Vi glæder os til at se jer på mandag den 3. april.