NY AFTALE MED UNG MÅLMAND

20.03.2023 11:54

Jonathan Hutters og AGF har lavet en ny kontrakt, som betyder, at den 19-årige målmand fra sommer går på fuld tid i 3F Superliga-truppen.

Han er nok den spiller i AGF, der bor tættest på Fredensvang al den stund, at målmand Jonathan Hutters er vokset op et godt målmandskast fra AGF’s anlæg i Viby.

Nu har Hutters lavet en ny kontrakt med AGF, hvor han har spillet hele sin ungdom efter han første gang tog målmandshandskerne på i samarbejdsklubben, IF Lyseng.

Den nye aftale - der er på et år - afløser en ungdomskontrakt, der løber til sommeren 2023. I stedet overgår Hutters fra sommer på senior-kontrakt og bliver dermed en fast del af Superliga-målmandsteamet på tre målmænd.

- Hutters er en af vor egne drenge, og det har været en stor fornøjelse at følge hans udvikling, hvor han virkelig er vokset som målmand i de senere år.

- De her år i transitionen mellem ungdomsspiller og etableret seniorspiller er - især for målmænd - en tålmodighedsprøve. Det kræver tålmodighed og hårdt arbejde over en lang periode, at slå igennem som målmand. Men de dyder indeholder Hutters, der har en stærk mentalitet og en professionel holdning til sin fodbold.

- Derfor er vi glade for, at vi nu fortsat kan se ham udvikle sig hos os og i et stærkt målmands-team, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Jonathan Hutters har i forvejen et stort kendskab til førsteholds-truppen, som han træner med jævnligt og han har da også deltaget i Superligaens træningslejr allerede sidste år og igen i år. Til dagligt står han dog fortsat på AGF’s hold i U19-ligaen.

Hutters, der fyldte 19 år i februar, er indtil videre noteret for tre ungdomslandskampe for Danmark.