NAVNENYT: VELLIDT AGF'ER FYLDER 50

22.03.2023 06:31

AGF's Bo Jensen har fødselsdag.

Han er alles wingman. Han har din ryg. Sådan siger alle, som har det privilegium at kende projektleder i AGF, Bo Jensen, der fylder 50 år i dag.

Men Bo Jensen har mere end sine kollegaer og venners ryg. Han har klubbens ryg. Han kærer om AGF som få andre og endnu mere kærer han sig om fodbolden som har været - og er - en stor del af Bo Jensens liv. 

Bo Jensen, der er opvokset i Give, blev en del af AGF tilbage i 2001, da han blev ansat som træner for det, som dengang hed Lilleput-holdet i AGF. Før tiden i AGF var Bo Jensen træner i VRI, og han har gennem tiderne trænet så mange unge drenge, at der sjældent går en uge uden han møder en af sine tidligere spillere - og flere af de spillere, som har været under Bo Jensens vinger, fik sidenhen en flot karriere. 

I 2005 gjorde Bo Jensen fodbolden til sin levevej, da han blev ansat i administrationen i AGF, hvor han har arbejdet lige siden. I første omgang med kommunikation og information, hvor kandidatgraden fra Historiestudiet fra Aarhus Universitet kom ham til gode. 

Siden har han stået i spidsen for mange opgaver i fodboldklubben og er nu projektleder, hvor han blandt andet har ansvaret for projektet med et nyt fodboldstadion i Aarhus og udviklingen af et nyt akademi på AGF’s træningsanlæg. Men han finder også tid til at løse opgaver i forbindelse med afviklingen af kampe på Ceres Park. 

I sin sparsomme fritid fylder passionen for fodbold og for AGF også i Bo Jensens liv. Han er frivillig leder og bestyrelsesmedlem i fodboldafdelingen i AGF af 1880, og uanset om det drejer sig om hverdagens opgaver i AGF eller det frivillige bestyrelsesarbejde i foreningen, er Bo Jensen kendt som en seriøs, dygtig, saglig og pligtopfyldende kollega med et skarpt blik for detaljer, men uden at miste det store overblik over de ofte komplekse projekter han står i spidsen for. 

I en flygtig og omskiftelig verden er Bo Jensen pålideligheden, der skiller sig ud. Han er den klippe som hans kollegaer kan holde fat i, når det blæser og som altid er klar med en rolig og sikker hånd. Sådan er han som kollega og som ven; En konstant og rolig faktor i mange menneskers liv. Altid hjælpsom, altid pålidelig, altid grundig og altid bag sine kollegaer og sin klub.

Tillykke til Bo Jensen med fødselsdagen fra alle os i AGF.