EN KAMP FRA FINALEN: KOM TIL SEMIFINALE I CERES PARK

22.03.2023 19:39

Lørdag spiller AGF Kvindefodbold returopgør i kvindernes pokalturnering, når FC Nordsjælland kommer til Aarhus og Ceres Park.

I herrernes landsholdspause er vi alligevel klar med en ny spændende fodboldkamp på lørdag den 25. marts i Ceres Park. Her spiller AGF Kvindefodbolds bedste hold semifinale i Gjensidige Kvindepokalen.

Arbejdernes Landsbank har sørget for fri entré til kampen. Dog skal billetter hentes på forhånd. Det kan man gøre lige her.

Med et 1-0 resultat i det første opgør i weekenden skal kvinderne ud og score mål på lørdag for at ha’ en chance for avancement til den første pokalfinale i AGF Kvindefodbolds historie.

Men kvinderne har bevist, at de kan score i dette års turnering. Blandt andet med en 5-0 sejr i kvartfinalen. Så håbet lever i bedste velgående om den sejr, der kan bringe holdet i en finale.

Men det kræver stor opbakning fra lægterne, hvor vi håber, at se mange i Ceres Park til at heppe holdet frem. Med flere sejre sidste år i Ceres Park, har holdet bevist, at de kan score mål, når der er gang i den på lægterne. Så kom ud og støt holdet på lørdag.

AL Bank Fanzonen åbner inden kampen bag Ceres Tribunen, hvor vi har sjove aktiviteter for de mindste - herunder en skattejagt for børn på Ceres Tribunen. Så tag ungerne under armen og kom i Ceres Park på lørdag.

AL Bank Fanzonen åbner kl. 12.30 mens der er kampstart kl. 14 nu på lørdag.

Hent din gratis billet fra Arbejdernes Landsbank via linket herunder.