DUELUND SER FREM TIL FREDAGSKAMP

02.03.2023 06:48

I morgen venter AC Horsens hjemme på Ceres Park. Mikkel Duelund ser frem til muligheden for at sikre Aarhus flere point end i søndags.

Fredag er vi en del af 3F Superligaens første kamp i runde 20, når vi tager imod AC Horsens hjemme på Ceres Park. Her skal vi forsøge at jagte forårets første hjemmesejr efter det blev 1-1 i søndags mod Silkeborg IF.

Og Mikkel Duelund - som fik sin seniordebut i søndags, hvor han kom ind efter en lille time - ser frem til gensynet med Ceres Park og til muligheden for revanche efter den sene udligning i søndags.

- Der er ikke nogen lette kampe i den her liga for nogen af holdene, og det bliver det bestemt heller ikke på fredag, hvor vi skal gøre det bedre set over hele kampen i søndags.

- Vi går efter top seks, og det kræver point, og gerne flere end vi fik i søndags, hvor jeg synes Silkeborg IF var dygtige og vi er ikke de første, som har det svært mod dem. Men efter kampen var vi alle enormt trætte af, at det ikke blev til de tre point, som vi lå til kort før tid.

- Så på fredag skal vi se om vi kan være lidt bedre på bolden og skabe de nødvendige chancer. Kan vi det, så tror jeg også, at der ligger noget godt og venter på os og på de forhåbentlig mange tilskuere, som kommer på fredag, siger Mikkel Duelund.

Se mere om kampene mod AC Horsens i vores gamecenter her, hvor der også er højdepunkter fra de seneste ti kampe.

Og i linket herunder er der billetter til kampen.