BLANDET WEEKEND FOR YOUNG GUNS

06.03.2023 10:49

Der både sejre og det modsatte for AGF Talent i den netop overstået weekend.

Den netop overståede weekend blev en blandet omgang for de ældste ungdomshold i AGF.

Hos pigerne havde man besøg af Kolding IF på hjemmebanen i Lyseng, og især U18-kampen blev en underholdende og særdeles målrig affære der endte med hele 8 mål. Efter de 90 minutter stod der nemlig 4-4 på måltavlen. De aarhusianske mål blev sat ind af Johanne Krøger, Silke Lynge Larsen og to mål Matilde Mygind. 

Mindre godt gik det resultatmæssigt for U16 pigerne som måtte se sig slået efter at man ellers havde hentet hele syv sejre i træk i sæsonen indtil nu. Seneste nederlag var således i starten af september. Men denne gange måtte man altså se sig slået af Kolding IF som løb med afsted med en 2-1 sejr. Vores mål sat ind af Anna Kruse Jacobsen. 

På drengesiden var det også lidt en pose blandet bolsjer rent resultatmæssigt. 

Vores drenge havde taget turen over Lillebælt, hvor OB ventede i Odense. U19 drengene lagde ud og hev en 3-2 sejr hjem efter en intens affære som bød på hele tre røde kort og en række gule. Men to mål af Adam Daghim og et enkelt af Mathias Sauer sikrede vi tre aarhusianske point i en højspændt kamp. 

Omvendt var cifrene på U17. Her var det odenseanerne som trak sig sejrrigt ud af kampen med slutresultatet 3-2. Vores to mål sat ind af Frederik Emmery Søgaard, som med weekendens to mål nu har rundet hele 12 mål i 15 kampe i U17 ligaen.

Hos U15 drengene var der ikke meget at skrive hjem om. Her blev det nemlig til et 3-0 nederlag mod rækkens førerhold.

Næste opgave for de ældste drengehold er nu på lørdag hvor Lyngby kommer en tur forbi Fredensvang.