BILLETEUFORI TIL SIDSTE GRUNDSPILS-KAMP

07.03.2023 11:07

12 dage inden er der allerede nu stor interesse for grundspillets sidste kamp i 3F Superligaen, når OB kommer til Ceres Park søndag den 19.3 kl. 15

Efter Superliga-holdets sejr i fredags venter der nu blot to runder i 3F Superligaens grundspil før ligaen deles op i to slutspil. Med en aktuel fjerdeplads står vi med gode kort på hånden til at tage en plads i mesterskabsspillet. Men skal vi tage det endelige skridt over stregen, så får vi brug for et fyldt Ceres Park til at bakke gutterne op som vi har set i sæsonen indtil nu.

Og meget tyder da også på, at vi kan se frem til et velbesøgt Ceres Park, når vi møder OB den 19. marts kl. 15. For allerede nu er der stor interesse for kampen, som kan vise sig ret afgørende.

Alt afhængig af resultaterne i weekendens spillerunde og vores tur til Randers FC på mandag, kan kampen blive nemlig blive en finale om en plads i top seks. Og det kan heldigvis mærkes på billetsalget til kampen.

Ved vores kamp i fredags blev stemningsafsnittet udsolgt - det forventer vi også mod OB, hvor også familieafsnittet nu tegner til at blive udsolgt. Så vil du være sikker på en billet til et af de afsnit, bør man overveje at købe billet allerede nu.

Uanset, hvordan det går i weekenden, så er der lagt op til en stor fodbolddag i Ceres Park med god stemning - både i AL Bank Fanzonen før og efter kampen og naturligvis sammen med de mange andre fans, der kommer den 19. marts til storkampen mod OB.