BEIJMO EFTER SEJR: - VI VISER MEGET ENERGI

19.03.2023 18:07

Stor tilfredshed hos Felix Beijmo med dagens sejr over OB.

I dag hørte man måske Kate Bush’s kæmpehit; ”Running up that hill” for sit indre øre, når man i dag så Felix Beijmo løbe op og ned og langs kanten på banen i Ceres Park i sejren. For den svenske back løb og løb og løb. Og fik til sidst gevinst af det benhårde arbejde i form af en sejr.

- Inden kampen talte vi om, at det var vigtigt, at få en god start på kampen. Vi ville gerne vise alle de mennesker, der var her i dag og som gav god støtte, at vi var med fra første sekund.

- Så vi skulle presse OB og være skarpe, og det synes jeg vi lykkes rigtig godt med - selv om vi ikke var dominerende i alle 90 minutter. Vi gav nogle dumme chancer og OB kæmpede også for at nå deres chance. Men vi har heldigvis en fantastisk god keeper i Jesper Hansen, som har nogle rigtige vigtige redninger i dag - han er virkelig en vigtig del af holdet, lød rosen bagefter fra Beijmo til holdkammeraten som i dag tangerede den danske rekord for clean sheets.

Felix Beijmo og resten af holdet kan nu se frem til mesterskabsspillet efter landskampspausen som nu venter.

- Vi håber på et godt mesterskabsspil, hvor vi får nogle fantastiske kampe mod nogle gode hold. Det kan blive nogle interessante kampe, og jeg håber, at vi kommer ud som i dag, hvor jeg synes, at vi viser meget energi. Så jeg tror, at det kan blive en god sæson, og vi satser stærkt på at komme så højt op i tabellen som muligt, lød det fra vores svenske back, som trods alt nøjes med at gå ned i omklædningsrummet efter dagens sejr.