AGF SØGER AMBITIØS SCOUT-KOORDINATOR

09.03.2023 11:06

Kan du arbejde struktureret og analytisk, og har du en passion for fodbold? I så fald har vi et spændende job til dig.

I AGF A/S søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt en ambitiøs scout-koordinator, der får en alsidig og vigtig rolle i forhold til at optimere og understøtte vores scouting- og rekrutteringsprocesser.

Vi forestiller os, at du er tæt på at færdiggøre eller lige har afsluttet en relevant uddannelse og nu ønsker at investere din viden og energi i fodboldbranchen i en nyoprettet, spændende stilling, som du får stor mulighed for at sætte dit præg på.

Du refererer til lederen af vores scoutingafdeling, og din opgave bliver at være et vigtigt bindeled i arbejdet med at identificere og filtrere potentielle spilleremner, herunder i kombination med en databaseret tilgang. Din arbejdsdag kommer til at spænde vidt – lige fra administrative og analytiske opgaver til mere koordinerende funktioner, herunder også praktiske ad hoc-opgaver og sekretærfunktioner.

Du kommer til at arbejde i et team, hvor du skal sikre, at vores scouting- og rekrutteringsprocesser foregår effektivt og smidigt. Derfor er din evne til at arbejde struktureret, analytisk og datadreven afgørende. En baggrund som fodboldtræner er ikke et krav. Vi prioriterer først og fremmest, at du med din baggrund og kompetencer kan skabe overblik og struktur i de forskellige processer og samtidig supportere vores scouts og den sportslige ledelse.

Vi forventer derfor, at du kan sætte flueben ud for flere af disse punkter:

  • Du har praktisk erfaring med dataanalyse, brugervenlig datavisualisering og opsætning af dashboards
  • Du har erfaring med Power BI-løsninger
  • Du er serviceminded og trives med at koordinere
  • Du er hårdtarbejdende af natur og vant til at arbejde struktureret, vedholdende og med sans for detaljen
  • Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner

Der er tale om en fuldtidsstilling, og din daglige arbejdsplads vil være på vores træningsanlæg Fredensvang. Løn efter kvalifikationer.

Hvis du er interesseret i at blive en del af AGF’s scouting-team, så send din ansøgning til Jesper Ørskov: [email protected] hurtigst muligt – vi afholder samtaler løbende.  

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Jesper Ørskov på tlf: 60 16 96 06