AGF KVINDEFODBOLD NÆRMER SIG SÆSONSTART

06.03.2023 11:58

En god præstation i testkamp giver optimisme før AGF Kvindefodbold starter sæsonen på lørdag.

På lørdag starter foråret for alvor for AGF Kvindefodbold, når vi spiller kvartfinale i Gjensidige Kvindepokalen mod bysbørnene fra JAI på deres bane.

Inden den kamp testede AGF's kvinder mod Fortuna Hjørring i weekenden, hvor det blev til et 1-2 nederlag. Men det var i en kamp, hvor holdet kan tage meget med frem mod lørdagens pokal-premiere.

- Jeg synes virkelig, vi sætter vores store præg på kampen og viser, hvad vi har trænet i opstarten. Jeg synes, vi kommer til mange chancer, og det er ærgerligt, at vi ikke kommer herfra med mere, siger Benedicte Moss, der scorede det enlige århusianske mål i testkampen.

- Det er selvfølgelig det, man skal som angriber, og selv om vi taber er jeg glad for, at komme på tavlen her i opstarten.

Nu ser Benedicte Moss og holdkammeraterne, så frem mod lørdagens forårsåbner, når JAI venter i pokalkvartfinalen i Aarhus.

- Vi tager meget med til den kamp fra testkampen i weekenden. Blandt andet er det positivt, at vi kommer frem til mange chancer. Vi spiller godt sammen, og vi kan se, at det, vi træner for, kommer til udtryk. Det skal vi så sørge for er det samme på lørdag, hvor vi også skal skal tage den gode energi med, som vi viser i hele testkampen mod en svær modstander. For det giver os en god følelse, at vi kan løfte os mere, når det hele går løs på lørdag. 

Det er lørdag den 11. marts kl. 15, at AGF's kvinder møder JAI i pokalen. Det sker hos JAI på deres bane, hvor der er fri entré.