AGF KVINDEFODBOLD: FØRSTE LIGA-KAMP STÅR FOR DØREN

30.03.2023 08:18

Lørdag tager AGF's kvinder hul på foråret med årets første turneringskamp. På udebane venter Sundby.

Efter et skuffende exit i Gjensidige Kvindepokalen i sidste weekend gælder det nu premieren på forårets turnering for AGF’s kvinder.

Lørdag den 1. april spiller vi første kamp i kvalifikationsspillet til Gjensidige Kvindeligaen. Det er på udebane mod Sundby i Sundby Idrætspark lørdag kl. 15

Dermed åbner vi foråret mod et af de andre hold, der heller ikke nåede med i mesterskabsspillet sidste år og en sejr vil derfor kunne give os en rigtig god start på foråret.

Og det er da også AGF, der har revanche til gode efter vores seneste besøg i Sundby i september sidste år, endte med et 1-0 nederlag på en sen scoring af hjemmeholdet. Men i det omvendte opgør i Aarhus senere på året tog AGF’s kvinder omvendt en tilsvarende 1-0 sejr.

Her er AGF's trup til kampen:

Katrine Svane, Cecilie Mortensen, Tina Fremo, Ally Green, Maria Denius, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse Madsen, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk.

Kampen spilles på Sundby Idrætspark lørdag kl. 15.