AGF KVINDEFODBOLD BLEV TESTET MOD FORTUNA HJØRRING

04.03.2023 16:47

I dag måtte kvinderne konstatere et 1-2 nederlag til Fortuna Hjørring efter en ellers god indsats opstartens sidste testkamp.

Lørdag testede AGF's kvinder mod Fortuna Hjørring inden blikket rettes mod en turneringsstart næste weekend, hvor en vigtig pokalkamp venter.

Det var et formstærkt Fortuna-mandskab, der mødte AGF-mandskabet og som gav os en svær start på kampen og efter kun ti minutter spil kom gæsterne fra Hjørring på 0-1.

Mod kampens første halve time begyndte AGF dog for alvor at komme i gang med sit spil. Det blev til løb i de rigtige huller og fine tværpasninger, der udmundede sig i chancer. Foran var Benedicte Moss ekstra skarp i dag, og efter et par enkelte chancer fik hun udlignet til 1-1.

Mod pausen stod chancerne i kø, og Sarah Dyrehauge sendte et flot langskud afsted, der snittede den forkerte side af stolpen. Opspillet var til stor fornøjelse for de fremmødte tilskuere, hvor selv modstandernes fans godt ku' ha' undt AGF et mål situationen. Desværre manglede afslutningerne den sidste finish, så det var lige ved pausen.

2. halvleg
De gode takter fra første halvleg fulgte med efter pausen, og Sarah Sundahl havde en flot aktion, hvor hun snød to modstanderne og kunne drible fra midten ned til feltet, dog uden afslutning.

Men der gik ikke længe før, Fortuna gentog deres succes fra kampens åbning, da de udnyttede et kaotisk spil fra vores side og bragte sig foran 2-1 – En afslutning, Katrine Svane ellers var mget tæt på at nuppe.

Vi skruede tempoet op og begyndte at spille med større selvsikkerhed. Det var ikke til at se, at Fortuna ellers er et hold, vi har haft nogle svære kampe mod tidligere. Der kom flere udskiftninger, og ind kom nye kræfter, der fandt sig godt til rette i det tempofyldte spil.

Modstanderholdet blev i perioder presset i bund, og vi kom til endnu flere chancer, der ikke var langtfra at være målgivende, men som ikke gik ind, så testkampen endte 1-2 til Hjørring.

Næste kamp er lørdag d. 11/3, hvor vi møder JAI i pokalturneringens kvartfinale.