WEEKENDEN FOR AGF TALENT

01.05.2023 12:32

Det blev både til sejre og nederlag for AGF's ungdomshold i weekenden. Her giver vi dig overblikket.

De tre ældste hold i AGF Talent fik i den forgangne weekend, besøg af FC Midtjyllands ditto til tre spændende kampe.

For U17-holdet endte kampen med en sejr efter to mål fra Mikkel Bro Hansen. Drengene kom ellers tidligt bagud, men med hårdt arbejde kom de tilbage i en kamp som blev spillet med høj intensitet.

Anderledes resultatmæssigt gik det for U15 og U19 som begge måtte indkassere nederlag. U15 måtte indkassere tidligt efter et hjørnespark og kort efter igen på et straffespark. Drengene var ellers dominerende i kampens og kom også til et par gode muligheder, men skarpheden manglede desværre i begge ender for drengene og så måtte drengene indkassere et unødvendigt nederlag på 2-1. Det aarhusianske mål sat ind af William Thomsen.

Anderledes gik det hos U19-drengene som tog imod ligaens førerhold. Også her kom man tidligt bagud på et hjørnespark. I anden halvleg bed de aarhusianske drenge langt mere fra sig. Længe var drengene kun bagud 1-0 og havde flere store tilbud til en udligning. Men alligevel var det gæsterne der kunne bringe sig på 2-0 og til sidst 3-0 i overtiden.

Hos pigerne var det med blandet succes, at man fredag tog imod Silkeborg IF Q. U16 pigerne måtte således indkassere et sjældent nederlag på 3-0.

U18 pigerne tog revanche og vandt hele 6-1 over selvsamme Silkeborg IF Q. Målene sat ind af Silke Lynge Larsen og Mie Lerche som begge kunne notere sig for to mål. Mens det sidste mål blev sat ind af Johanne Krøger inden et selvmål fra gæsterne sikrede storsejren.

Med sejren ligger U18 pigerne fortsat i spidsen af den bedste U18 række i landet. Næste opgave for pigerne er søndag hvor turen går til Fyn for at møde Team Odense Q, mens U17 og U19 drengene skal en tur til Haderslev for at møde Sønderjyske.