UWE STOLT AF SIT HOLD EFTER DRAMATISK KAMP I PARKEN

21.05.2023 19:36

Det blev en hektisk og dramatisK kamp i Parken i dag. Vi kom tilbage efter en dårlig start, hvor vi var bagud med to. Men alligevel fik vi det vendt til 2-3 i anden halvleg for så at indkassere et nederlag til sidst. Så efter kampen var cheftræner Uwe Rösler naturligvis ganske skuffet.

- Defensivt var det under vores standard i dag. De mål, vi lukker ind, er under vores standarder. Vi har den bedste defensiv i landet – det har vi stadig, Men når du så får så mange mål mod dig, har du ingen chancer i Parken. Det er klart, så defensivt var det under standard.

- Men jeg må også sige, at jeg er stolt af drengene som i lange perioder spiller rigtig godt og kommer stærkt tilbage. Men derfor er både de og vi i staben naturligvis også skuffede, når nu vi var foran. Men vi kommer tilbage og nu har vi en vigtig kamp i Randers om en uges tid, sagde Uwe Rösler efter kampen.

Også Mikael Anderson var naturligvis en skuffet mand efter kampen, hvor han fik vist sig rigtig flot frem og var involveret i meget, og blandt andet fik scoret til 2-2.

- Jeg hader at tabe og specielt, når vi spiller sådan en god fodboldkamp, som vi gør i dag, Så det er meget tungt. Men jeg er også stolt af det her hold, der viser rigtig flot moral ved at komme tilbage. Men jeg er skuffet over, at vi i det mindste ikke får et point med, når vi nu er så godt med i kampen.

- De scorer det udlignende mål, og så har de momentum, og så scorer de til sidst igen. Men alt i alt en fremragende fodboldkamp. Begge hold vil vinde, og det, tror jeg, kunne man se i dag. Desværre for os må vi rejse hjem til Aarhus uden point, sagde Anderson efter kampen.