UNGDOM: OVERSIGT OVER WEEKENDEN

15.05.2023 13:22

Det blev til sejre for U19 drenge og U16 DM piger i den forgangne weekend.

Weekendens kampe for de ældste ungdomshold var en blandet omgang, da AaB var en tur forbi Fredensvang til kampe med U15, U17 og U19 og på Lyseng Idrætspark til kampe mod U16 DM pigerne.

For U19 drengene og U16 pigerne blev det til sejre. U19 drengene efter en periode uden sejre. Men lørdag eftermiddag på Fredensvangs bane 1 var der kun et hold på banen. Drengene leverede en flot indsats og kunne helt fortjent hive en 3-0 sejr i land efter en 2-0 føring ved pausen. Målene blev sat ind af Jing Reece, Bertram Zacho og Luka Callø.

Hos pigerne blev det til en 4-3 sejr. Man førte ellers hele 4-0 til pausen på mål af Dicte Brun, Sophia Parkegaard, Frederikke Gulman og Mathilde Jespersen. Tre mål i anden halvleg gjorde dog tingene lidt spændende, men pigerne holdt ud og sikrede sig en 4-3 sejr. U18 pigerne møder selvsamme AaB på onsdag på hjemmebane.

Hos de to yngste hold på drengesiden blev det desværre til to nederlag mod AaB. U15 måtte indkassere et 2-1 nederlag efter Valdemar Rosenberg ellers havde bragt holdet foran. Men de sidste 10 minutter blev dyre for drengene hvor aalborgenserne vendte kampen på hovedet til et ærgerligt nederlag. Hos U17 var der ikke så meget at sige til det 3-0 nederlag som drengene fik. AaB var bedre i de fleste facetter af spillet og derfor kunne de fortjent tage sejren med hjem nord på.

Nu venter der en længere pause for drengeholdene. Næste ligakamp for U15 og U17 er fredag den 2. juni på udebane. U19 spiller dog allerede 20. maj mod Vejle på udebane. Pigerne har fri i den kommende weekend inden Brøndby kommer på besøg 29. maj.