TUREN GÅR TIL RANDERS

29.05.2023 17:19

Kampdagen nærmer sig. Tirsdag gælder det Randers.

I morgen aften samles vi i Randers på Cepheus Park til årets sidste udekamp. Foran et udsolgt udebaneafsnit med plads til 2.400 AGF’ere fortsætter jagten på medaljer i lokalopgøret, der starter kl. 19.

Med et udvidet udebaneafsnit vil der både være et afsnit til familier og dem, der foretrækker at sidde, samt et almindelig stemningsafsnit med ståpladser. Fordelingen sker ved ankomsten til udebaneafsnittet, der åbner 17.30.

Har man lyst til at varme op til kampen i godt selskab, så oplyser AGF Fans Randers, at der er et prematch arrangement for alle AGF’ere på Tante Olga i Randers. Her kan man komme fra kl. 15.30 og så er der fælles gå tur til stadion med afgang fra kl. 17.15.

Tilmelding er ikke nødvendig og alle er velkommen.

Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer busture til Randers, men med udsolgt på udebaneafsnittet er de ture sandsynligvis også udsolgt.

Så er det godt, at der er rig mulighed for selv at komme til Randers. Tager man for eksempel toget, så er der ikke langt at gå fra Randers Banegaard før man er på Cepheus Park.

Kommer man i bil, kan man her orientere sig i mulighederne for parkering, samt andre nyttige forhold inden kampen.  

Respekter venligst anvisningerne på Cepheus Park, hvor det ikke er tilladt at fremvise klubtilhørsforhold andre steder end på udebaneafsnittet. Vi ønsker alle en god tur til Randers i morgen aften. Pas på jer selv og hinanden.