- SØNDAG SKAL DET AFGØRES

31.05.2023 09:11

Efter sejren i Randers ser Mikael Anderson og cheftræneren nu frem til en spændende og afgørende kamp søndag i Ceres Park.

Efter sit mål i sejren i Randers ser Mikael Anderson nu frem til sæsonens sidste kamp, når vi spiller om medaljer på søndag i Ceres Park. Brøndby IF kommer på besøg til et klassisk opgør på en udsolgt hjemmebane.

- Nu har vi én kamp tilbage mod Brøndby, som vi skal vinde, som nok sikrer os bronze - forhåbentligt. Og kan vi gøre det, så vil det være fantastisk for os, for klubben og for vores tilhængere, så det går vi selvfølgelig efter, sagde Mikael Anderson efter kampen i Randers, hvor vi igen indtog tredjepladsen i 3F Superligaen og derfor har gode chancer for en medaljer. Det handler for holdet om at matche Viborg FF's resultat i deres kamp i Farum, som spilles samtidig med vores.

- Jeg tror på det. Vi har været gode det sidste lange stykke tid og vi har kvaliteterne til at gøre det, der skal til. Så håber vi, at det er nok til at sikre os de medaljer og en plads i Europa, sagde Anderson, der i Randers scorede sit femte mål i sæsonen.

God position
Nu har cheftræner Uwe Rösler så nogen dage til at gøre sit hold klar til kampen.

- Nu er vi i en position, hvor vi har det i egne hænder. Der bliver udsolgt på Ceres Park med en fantastisk atmosfære, så forhåbentlig laver vi en god indsats mod Brøndby, lød det fra Rösler efter en den vigtige sejr i Randers.

- Jeg har hele tiden sagt, at når vi har den sidste hjemmekamp mod Brøndby, så vil det være en stor bedrift at have det i egne hænder. Nu skal vi tage den mulighed og komme helt i mål.

Der er udsolgt til Ceres Park søndag. Så kom i god tid til kampen, der starter kl. 17. Allerede kl. 14 åbner AL Bank Fanzonen og kl. 15 åbner portene så til stadion.