RÖSLER SER FREM TIL GENSYN MED PARKEN

16.05.2023 11:40

Oven på søndagens deler i Ceres Park venter nu en spændende udekamp i weekenden.

Søndag går turen til Kongens by og ny-klassikeren mod FC København. Den 21. maj kl. 18 går det løs i Parken, hvor vi i AGF kan råde over et udvidet udebaneafsnit med plads til næsten 4.000 fans. Bliver det fyldt, skriver vi i øvrigt historie i 3F Superligaen med det største udebaneafsnit til en kamp i Parken. Husk i den forbindelse vores og Ceres’ bustur til København.

For cheftræner Uwe Rösler og truppen bliver kampen en kærkommen lejlighed til at få revanche fra seneste besøg i København, der endte 1-0 i værternes favør efter et omdiskuteret mål. Siden har vi mødt FC København to gange i Aarhus, hvor det seneste gang blev til et målløst opgør tilbage i april.

- Vi ser meget frem til søndag - det bliver endnu en stor kamp for os i mesterskabsspillet, hvor vi skal fortsætte jagten på vores målsætning om medaljer. Der er meget fokus udefra i forhold til vores rolle i mesterskabsspillet, men vi holder vores eget fokus og det er nu på Parken og på at få et godt resultat med hjem derfra, sagde Uwe Rösler til medierne efter søndagens kamp mod FC Nordsjælland, hvor en sen AGF-udligning på et flot frisparksmål af Peter Bjur betød, at vi fortsat er ubesejret i 2023.

- En anden dag kunne vi godt ha’ fået sejren. Vi investerede meget i kampen og var det bedste hold med langt flere afslutninger end FC Nordsjælland, og havde da også chancerne til flere mål end det ene vi fik. Men vi var oppe mod en svær og dygtig modstander, som vi nu har fået fire point mod i mesterskabspillet. Så vi hænger i og har nu FC København næste gang. Det er vores fokus nu og det kommer vi til at forberede os godt på, lød det fra Rösler.

Det uafgjorte resultat i søndags betyder i øvrigt, at vi fortsat er ubesejret i Aarhus i 2023. Seneste modstander til at tage en sejr i Aarhus er netop søndagens modstander fra FC København, som vandt 0-2 i Ceres Park i november sidste år og påførte os dermed det kun tredje hjemmebane-nederlag i indeværende sæson.

Søndag skal vi se om vi kan gøre det samme mod FC København på en bane, hvor vi i de senere år har vundet en enkelt, spillet to uafgjorte og tabt to kampe i de seneste fem kampe.

Nu venter altså en ny runde i Parken. Der er billetter til udebaneafsnittet via linket herunder og her kan man se mere om vores store bustur til København.