HUSK HALSTØRKLÆDET PÅ SØNDAG

05.05.2023 10:32

Endnu en gang opfordrer vi til, at man husker sit halstørklæde til kampen på søndag. Og denne gang er det endnu vigtigere at huske det.

Vi har efterhånden delt opfordringen flere gange, og flere og flere følger heldigvis opfordringen. Og tusind tak for det!

Igen søndag opfordrer Samlet for Aarhus til, at alle tilskuer medbringer sit halstørklæde til kampen mod Viborg FF og bruger det.

For den her gang er der planlagt en stor tifo med halstørklæder ved indløb. Derfor opfordrer de stemningsskabende fra Samlet for Aarhus til, at man medbringer sit halstørklæde til kampen – og det er en opfordring, vi hermed gerne giver videre.

Det kommer til at give sig selv, hvornår halstørklædet skal i vejret inden kampstart. Blot hold øje med stemningsafsnittet, som håber, at alle på Ceres Park vil tage udfordringen op og understøtte en flot tifo med halstørklædet i vejret.  

Så kan vi sammen skabe en smuk kulisse på Ceres Park - uanset om det er fra familieafsnittet, Ceres Tribunen eller stemningsafsnittet.

Så grib halstørklædet med på søndag - har du to, så tag gerne et med til sidemanden. Og mangler man et halstørklæde, så er AGF Fanshoppen klar med løsningen. Butikken åbner på kampdagen kl. 16 og har åben lørdag mellem 10 og 14.

Er man på stemningsafsnittet, så vil Samlet for Aarhus også her ekstraordinært søndag sælge halstørklæder til støtte for tifo-arbejdet blandt AGF's stemningsskabende fans.