AGF KVINDEFODBOLD: DEBUT TIL UNGDOMSTALENT

17.05.2023 13:11

Mie Lerche kunne lørdag markere datoen for sin officielle debut i en turneringskamp for AGF Kvindefodbold

I lørdagens forårssol var der liv og glade dage på Vejlby Stadion, da vi sikrede tre point i storsejren mod Sundby BK. Men det var ikke kun resultatet, der skabte glæde blandt truppen og de fremmødte tilskuere. For da uret rundede den første time, kom 17-årige Mie Lerche på banen og fik sin officielle debut i en turneringskamp for AGF Kvindefodbold.

- Det føles virkelig godt. Jeg er så glad og stolt over at kunne få min debut på Kvindeligaen, for det har jeg længe arbejdet hårdt mod”, fortæller Mie Lerche, der også kom på banen i efterårets pokalkamp mod Vildbjerg.

Til dagligt spiller den unge midtbanespiller på klubbens U18 DM-hold, hvor hun med sine 12 mål i sæsonen er holdets topscorer. Dog træner Lerche fast med Kvindeligaen hver tirsdag og torsdag morgen, inden skolen kalder for hende og de andre ungdomsspillere.

- Det giver mig så meget blod på tanden at kunne få lov til at træne fast med og så ovenikøbet få muligheden for at spille kamp. Jeg stræber efter at blive bedre og bedre, så det gør mig så glad, når det lykkedes. Mit store mål er at spille fast for Kvindeligaen, siger Lerche, der også er en fast del af det danske U17-landshold.

Hvis man har lyst til at se Mie Lerche i aktion, tager U18 DM imod AaB torsdag aften ved Lyseng Idrætspark 18:30. Igen i næste uge den 24. maj venter samme modstander, men her tager vi til Aalborg, hvor Lerche og U18 DM-holdet møder AaB i semifinalen af årets DBU Jylland pokalturnering. Kampen spilles klokken 18:30 på AaB’s anlæg.