AGF KVINDEFODBOLD INVITERER TIL FODBOLDFEST I PINSEN

23.05.2023 07:04

Lørdag inviterer Bravida til fodbold i Ceres Park, når AGF Kvindefodbold spiller kl. 13.

Mens 3F Superligaen spiller på udebane dagen efter pinsen - den 30. maj i Randers - så er der alligevel mulighed for at se fodbold af den hviie slags i Aarhus i weekenden.

For lørdag den 27. maj kl. 13 spiller AGF Kvindefodbold mod Næstved HG i Ceres Park. Her har Bravida sørget for gratis adgang for alle. Så med udsigterne til en vejrmæssig flot weekend med solskin og 17 grader over Kongelunden er der al mulig grund til at komme i skoven til en sjov fodbold-eftermiddag.

Hent de gratis billetter her >>>>

Vi åbner AL Bank Fanzonen inden kampen kl. 11.30 med underholdning og hygge for store og små. Aros kommer naturligvis på besøg og der vil være masser af sjove fodbold-aktiviteter.

Husk også, at når AGF Kvindefodbold spiller hjemme er der mulighed for at mødes med spillerne efter kampen ved sidelinjen og få en autograf.

Forinden har vi forhåbentlig set holdet vinde over Næstved HG i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. For det er det, vi kæmper for. Inden kampen ligger holdet nummer et i kval-rækken - fem point foran den tredjeplads, der ikke giver Gjensidige Kvindeliga efter sommerferien. Så med en sejr og tre kampe tilbage vil vi tage et kæmpe skridt mod målet.

Så kom i Ceres Park og hep holder frem mod en ny sejr. Holdet har kun tabt en enkelt kamp i foråret og med 23 mål vundet resten. Så der er næsten garanti for underholdningen, når AGF Kvindefodbold folder sig ud i dette forår.