AGF KVINDEFODBOLD: HÅRDTARBEJDENDE SEJR I ODENSE

20.05.2023 15:33

AGF Kvindefodbold vandt i dag 2-1 over Odense Q

AGF Kvindefodbold fortsatte i dag deres gode stime af sejre i foråret, da det blev til en 2-1 sejr over Odense Q på Nature Energy Park. Dermed er vi fortsat placeret i toppen af kvalrækken i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen.

Det blev en sejr, der i dag skulle kæmpes hårdt for. Fra start var det en blandet affære med gode chancer til begge hold. Det var et Odense-mandskab, der søgte revanche fra seneste opgør, hvor vi kunne gå derfra med en sejr.

Og opgøret startede da, som det gjorde tilbage i april på Ceres Park. Allerede efter 15 minutter kunne Benedicte Moss igen sende læderkuglen i nettet efter en god stikning ind centralt.

Gennem halvlegen havde vi svært ved at finde hinanden, og i perioder manglede der sammenhæng i vores spil. Mod pausen kunne fynboerne udligne med et mål, der fik højde på over Svane, der blev fanget på mellemhånd i feltet.

I anden halvleg blev det ikke nemmere. Vi arbejdede hårdt og tilkæmpede os flere muligheder mod mål. Men da uret rundede den første time, gav det heldigvis pote, da Tina Fremo kunne sende et skud afsted mod et frit mål og score til stillingen 2-1.

Odense var tæt på at udligne i det 80’ende minut, men Katrine Svane viste sine fineste kvaliteter frem og tog bolden med en eminent redning.

Mere nåede begge hold ikke, og vores hårde arbejde resulterede i tre point. En sejr er en sejr, og nu kan vi se frem mod næste weekends kamp den 27. maj, hvor vi møder NIF HG på hjemmebane i Ceres Park. Kampen spilles 13:00, og du kan hente gratis billetter allerede nu her allerede nu.