AGF KVINDEFODBOLD: GOD STIME SKAL FORTSÆTTE

19.05.2023 14:53

Lørdag går turen til Odense, for AGF Kvindefodbold, der gæster Nature Energy Park, hvor de tørner sammen med Odense Q

Lørdag går turen til Odense, når AGF Kvindefodbold møder Odense Q klokken 14:00 på Nature Energy Park. Vi skal forsøge at fortsætte vores gode stime, der sidste weekend bød på sejr og ikke mindst jagte tre nye point i håbet om at finde tilbage til Gjensidige Kvindeligaen efter sommeren.

Det bliver det andet møde i forårssæsonen med Odense Q, hvoraf det første endte med en 3-2 sejr til os på hjemmebane i Ceres Park. Siden har lørdagens hjemmehold vundet en enkelt kamp og ligger placeret i den nedre ende af rækken, mens vi er placeret i toppen med tre point til andenpladsen.

Det bliver dog heller ikke et fremmede græstæppe, vi skal spille på efter vi tog samme tur til Odense sidste forår. Her gik vores spil op i en højere enhed, og vi kunne vende hjem med en storsejr på 5-0. En succes, vi gerne vil gentage lørdag til kampen, der kan ses på et livestream her.

Er man i Odense, er der gratis adgang til kampen, der spilles 14:00 - altså på OB's normale hjemmebane på Nature Energy Park.

AGF's trup, der tager turen over Lillebælt er:

Katrine Svane, Camilla Bonde, Tina Fremo, Ally Green, Maria Denius, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse Madsen, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk.