AGF KVINDEFODBOLD: ALLE POINT GÆLDER

26.05.2023 11:50

Lørdag møder AGF Kvindefodbold Næstved HG i Ceres Park. Det er en kamp, hvor der er vigtige point på spil for begge hold.

Lørdag venter der AGF Kvindefodbold endnu en vigtig kamp i jagten på en plads i Gjensidige Kvindeligaen efter sommer.

Kl. 13 gælder det holdets anden møde med Næstved HG, der ligesom os spiller om vigtige point. Første opgør vandt vi med hele 7-0 i Næstved, men i morgen skal vi man nok ikke forvente samme målfest.

- Jeg tror, det godt kan gå hen og blive en tæt kamp. Vi har begge noget at spille for, men det skal gerne blive os, der kommer ud med tre point. Det betyder nemlig, at vi kommer et skridt tættere på målet om en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen, som er vores mål for sæsonen.

- Vi har kun tre kampe tilbage, så alle point gælder, fortæller Sarah Sundahl, der glæder sig til at spille på Ceres Park i en god kulisse på Ceres Park, hvor der er gratis adgang fra Bravida.

- Vi ser frem til at komme tilbage på Ceres Park og vise gode takter igen, som vi måske manglede i Odense. Vi vil gerne vise, at det er sjovt at spille fodbold og samtidigt gå på banen med en attitude, der viser, at vi er der for at vinde. Så en god attitude og kampgejst må være de rette ord for lørdagens kamp.

Truppen, der skal jagte sejren, er udtaget:

Katrine Svane, Camilla Bonde, Tina Fremo, Ally Green, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Caroline Ahrendtsen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk

Kampen lørdag spilles kl. 13. AL Bank Fanzonen åbner 11:30, og billetter kan hentes gratis her.