VELKOMMEN TIL MICHAEL AKOTO

05.06.2023 13:00

AGF henter alsidige defensiv spiller fra Tyskland

Et nyt ansigt er klar til at slutte sig til 3F Superliga-truppen efter sommerferien. Vi har således indgået en toårig aftale med den 25-årige tysker Michael Akoto, der tiltræder i AGF på en fri transfer.

Michael Akoto, der er født i Accra i Ghana, men har tysk statsborgerskab, har de seneste to år spillet for Dynamo Dresden, hvor han er notet for 57 kampe og to mål i både 2. og 3. Bundesliga.

Nu får vi altså fornøjelsen af Akoto, og det glæder sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.



- Michael er en alsidig spiller, der både kan spille på 6'er-positionen, i centerforsvaret og som højre back. Han er fysisk stærk, atletisk og har en god fart. Han forstår at sætte sine kvaliteter i scene, og han giver sig altid fuldt ud i kampe og til træning.

- Vi har set ham i flere kampe og indhentet gode referencer på ham, og både som spiller og person kommer han til at passe godt ind i AGF, siger Stig Inge Bjørnebye om Akoto, der starter i AGF, når truppen vender tilbage fra ferie og begynder arbejdet på en ny sæson. 



- Vi har været ude i god tid med Akoto og det har været en god og grundig proces. Nu glæder vi os til at tage imod ham på Fredensvang, når vi starter op igen, siger Stig Inge Bjørnebye.

Et varmt velkommen til Michael Akoto.