OG PÅ RUNDENS HOLD ER...

12.06.2023 10:30

Det har været en sæson med mange AGF'ere på både Rundens og Månedens Hold i 3F Superligaen. Yann Bisseck er topscorer med hele otte udtagelser.

Hver måned i den sæson, der netop er slut, har 3F Superligaen kåret Rundens Hold og hver måned Månedens Hold. Med den gode sæson som spillerne leverede er der masser at kigge tilbage på, når man dykker ned i de to hold. 

For eksempel har mindst en AGF-spiller i de sidste ni runder af mesterskabsspillet været på Rundens Hold. Det er der ingen af de 11 andre klubber i Superligaen, der kan prale af. 

På Rundens Hold for den sidste spillerunde var det selvfølgelig umuligt at komme uden om Jelle Duin, der med sine to mål både startede og afsluttede AGF-comebacket mod Brøndby på Ceres Park i søndags.

Månedens Hold for maj måned vidner også om et AGF-hold, der var i form. Efter en måned med stærke præstationer fandt både Yann Bisseck og Mikael Anderson nemlig plads på Månedens Hold i 3F Superligaen. 

Det var første gang, Mikael Anderson er på Månedens Hold i denne sæson. Yann Bisseck derimod må føle sig hjemmevant på Månedens Hold. Det er fjerde gang, Yann Bisseck er kommet på Månedens Hold i 3F Superligaen – som den eneste i årets sæson.  

Begge spillere rundede i øvrigt måneden af med et mål i 3-1 sejren på udebane mod Randers i næstsidste spillerunde.

Mens Andersons gode måned var med til at løfte AGFs offensiv i mesterskabsspillet, så har vi stået godt i forsvaret hele foråret. Det er fjerde måned i træk, AGF sender en forsvarsspiller på månedens hold. Tingager spillede sig på månedens hold i februar og fik selskab af Tobias Mølgaard i april, mens Yann Bisseck også snuppede en af pladserne i marts. Målmand Jesper Hansen spillede sig også på månedens hold i marts og april.

Yann Bisseck har med den seneste måneds spil sat en tyk streg under, han er helt i top blandt Superligaens forsvarsspillere. Udover at være den spiller med flest ture på månedens hold, er han også den defensive spiller, der flest gange er endt på rundens hold i 2022/2023 sæsonen. Det har Bisseck præsteret otte gange.

I det hele taget er det AGF-hold, der fandt formen sidst på sæsonen. Seks af de elleve spillere i startopstillingen mod Brøndby IF i sæsonens sidste kamp var på rundens hold i løbet af maj måned – og Mikael Anderson og Yann Bisseck gjorde det altså godt nok til også at ende på månedens hold fra maj. 

Over sæsonen har Jesper Hansen (3 gange), Yann Bisseck (4 gange), Frederik Tingager (2 gange), Mikael Andersen (1 gang) og Patrick Mortensen (2 gange) repræsenteret AGF på månedens hold i 3F Superligaen. Tipsbladet, der også kårer rundens og månedens hold gennem hele sæsonen, har også Felix Bejimo på månedens hold to gange i foråret og Tobias Mølgaard på en enkelt gang.

Og når vi nu er ved Tipsbladets kåringer, så beholder vi lige AGF-brillerne på et øjeblik, for de valgte nemlig Gift Links til rundens hold for hans præstation mod Brøndby i sidste spillerunde og han fik selvfølgelig selskab af Jelle Duin på holdet.

Oversigt over AGF’ere på rundens hold i 3F Superligaen:

Yann Bisseck: 8 gange

Patrick Mortensen: 4 gange

Frederik Tingager: 3 gange

Nikolaj Poulsen: 3 gange

Mads Emil Madsen: 3 gange

Mikael Anderson: 3 gange

Tobias Mølgaard: 3 gange

Mikkel Duelund: 2 gange

Kevin Yakob: 2 gange

Felix Bejimo: 2 gange

Jesper Hansen: 1 gang

Jelle Duin: 1 gang

Sigurd Haugen: 1 gang