NY SPILLER: VELKOMMEN TIL MAGNUS KNUDSEN

29.06.2023 09:30

Den 22-årige norske midtbanespiller, Magnus Knudsen er ny AGF'er.

AGF styrker 3F Superliga-truppen med tilføjelsen af den norske midtbanespiller, Magnus Knudsen, der kommer til AGF fra den norske klub, Lillestrøm, hvor han har været udlejet til fra den russiske klub, FK Rostov.

Efter FIFA har forlænget den periode, hvor fodboldspillere fra Rusland og Ukraine kan optræde for andre klubber, rykker Magnus Knudsen nu til Aarhus og til AGF på en aftale for hele den kommende sæson.

- Magnus er en alsidig og stærk midtbanespiller, som har vist et højt niveau i flere sæsoner i Eliteserien i Norge og på de norske ungdomslandshold. Han er en meget dynamisk spiller som med en høj arbejdsetik og en stærk mentalitet passer godt ind i vores klub og vores værdier, og han kommer til at give vores hold flere facetter og træneren flere strenge at spille på, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Og cheftræner Uwe Rösler er da også ganske tilfreds med tilgangen af den 22-årige Magnus Knudsen, der har fået sin fodboldopvækst i klubben, hvor Rösler startede sin karriere som træner længe før Knudsen fik sin seniordebut i 2019.

Siden er det blevet til næsten 100 kampe for Lillestrøm for Magnus Knudsen, der i vinteren 2021 blev solgt til FK Rostov i hvad Lillestrøm betegnede som den største handel i den norske klubs historie. Men på grund af krigen vendte han for et år siden tilbage på en lejeaftale.

- Jeg har fulgt ham tæt og har set ham mange gange for Lillestrøm - både inden han tog til Rostov og senere. Og Magnus er en virkelig dygtig og talentfuld midtbanespiller, der kan udfylde flere positioner. Han rummer det DNA, vi leder efter i AGF-spillere, og med al respekt for de særlige omstændigheder, der er omkring Magnus’ aktuelle klubforhold, så er vi meget tilfredse med, at han nu slutter sig til os i AGF, siger Uwe Rösler.

Magnus Knudsen har sluttet sig til truppen på Fredensvang og indgår nu i forberedelserne til den kommende sæson, der starter den 23. juli med en hjemmekamp mod Vejle Boldklub og Aarhus Walk.