MIKKEL DUELUND FORTSÆTTER I AGF

04.06.2023 12:05

På Ceres Park er det netop blevet offentliggjort, at Mikkel Duelund fortsætter i AGF.

Da Mikkel Duelund kom tilbage til AGF og Aarhus i vinter lagde han ikke skjul på, at det var med ambitionen om at blive i AGF i længere tid end den første aftale, der var af kort karakter.

Og nu er en ny aftale mellem Mikkel Duelund og AGF faldet på plads efter FIFA har forlænget den periode, hvor spillere fra det krigsramte Ukraine kan optræde for andre klubber, hvilket betyder, at Duelund kan fortsætte karrieren i en anden klub end Dynamo Kiev.

Mikkel Duelund og AGF har i ugens løb derfor givet hinanden hånd på en forlængelse af aftalen - foreløbig frem mod næste sommer.

- Vi er rigtig glade for, at Mikkel bliver hos os. Vi har været meget tilfredse med hans første halve år i AGF. Han er kommet til os med den helt rigtige motivation og et stort engagement i sit spil og for sine holdkammerater og sin klub, og han passer på den måde rigtig godt til vores værdier som klub om ansvarlighed og hårdt arbejde.

- Mikkel er en topprofessionel sportsudøver som giver os noget ekstra på banen med et stærkt offensivt drev og et stort talent som vi allerede i foråret har set gode eksempler på. Så det er en glæde, at vi fortsat kan se ham som en del af vores trup i den kommende sæson, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Dermed fortsætter Mikkel Duelund i den klub han allerhelst vil være i lige nu. Hjemkomsten til AGF og til Aarhus har til fulde levet op til forventningerne og nu ser Duelund frem til at bygge på i en ny sæson efter en flot 22/23 sæson.

- AGF er mit hold, og Aarhus er min by - det har jeg bare fået bekræftet her i foråret. Og det har hele tiden været planen, at jeg skulle fortsætte, hvis det kunne lade sig gøre.

- Jeg er faldet godt til i truppen og i klubben, som jo er et helt andet sted end, da jeg forlod den som ungdomsspiller. Og selv om jeg i foråret ikke har kunne spille alle de kampe, jeg gerne ville, så føler jeg også, at jeg har bidraget til vores gode sæson. Det glæder jeg mig nu til at gøre hen over en hel sæson, når vi starter op igen, siger Mikkel Duelund, som står noteret for 11 kampe med to assist og to mål i foråret.