MÅ VI SE DIN KAMP?

13.06.2023 07:36

Send os dine minder fra sæsonens sidste kamp til en film til fremtiden

Vi er i gang med at skabe en film til fremtiden om en af de sidste store kampe på det gamle Ceres Park inden byggeriet af det nye stadion for alvor sætter ind næste år.

For vi savner en film fra en kamp fra 1960'erne eller 1970'erne, så man kan se, hvordan man afviklede en AGF kamp den gang.

Så til fremtidens AGF'ere vil vi gerne skabe en film, så de kan se, hvordan en kamp foldede sig ud på det gamle Ceres Park.

Derfor havde vi et filmhold på plads hele dagen til sæsonens sidste kamp den 4. juni. Resultatet skal blive til en dokumentarfilm som skal gemmes i en tidskapsel i fundamentet til det nye fodboldstadion, så fremtidens AGF får muligheden for at se, hvordan en kamp foldede sig ud på det gamle stadion.

Til filmen kunne vi godt tænke os at få unikke øjeblikke med fra vores tilhængere og gæster til kampen.

Så ligger man inde med nogle fede, stemningsfulde videoklip og/eller billeder fra kampdagen den 4. juni 2023, så vil vi gerne se dem og måske bruge dem i filmen. Det kan være fra optakten derhjemme eller turen til Ceres Park. Men naturligvis også fra stadion, AL Bank Fanzonen og fra tribunerne under kampen.

Send dit materiale direkte til [email protected] eller brug wetransfer.com til at dele med samme email-adresse.

På forhånd tusind tak for hjælpen