AGF U17 TABTE DRAMATISK POKALFINALE

Foto: Ole Nielsen — 07.06.2023 20:47

AGF U17 spillede onsdag aften pokalfinale i Hadsten mod Randers Freja. Det blev en ganske dramatisk affære, der endte med et nederlag på 1-2.

Mange tilskuere - måske op mod 500, hvor af mange var fra Aarhus - var onsdag aften samlet på Hadsten Stadion om den lokale kunstgræsbane. Her var der DBU Jylland Pokalfinale mellem AGF U17 og Randers Freja U17 i DBU Jyllands pokalturnering. Midt mellem de Aarhus og Randers skulle det afgøres, hvor pokalen endte i år.

Det blev en dramatisk kamp, hvor Randers-holdet startede bedst og kom foran på et langskud. Men efterhånden fik de unge AGF gutter arbejdet sig godt ind i kampen og fik lagt kronjyderne under pres.

Godt opmuntret af en meget højlydt og opbakkende stemningsskabende fans fik AGF'erne tilspillet sig flere chancer. Men måtte gå til pausen bag ud med en.

I anden halvleg lykkes det at få scoret på et flot hovedstød og så udviklede kampen sig ellers dramatisk med to røde kort til en spiller fra hvert af de to hold, da de kom i infight. Og hen mod slutningen udnyttede Randers en lidt kaotisk slutning til at få scoret igen.

Det lykkes desværre ikke AGF'erne svare igen og trods yderlig en udvisning til en Randers-spiller måtte vi trække det længste strå i en lige pokalfinale.