AGF KVINDEFODBOLD: U18 OG 16 DM PIGER FIK DERES MEDALJER

18.06.2023 18:37

Sidste kampdag for AGF Kvindefodbolds U18 og U16 DM var lig med medaljer til begge hold.

Det var store medaljedag søndag for AGF Kvindefodbolds U18 og U16 pige DM hold, da de spillede sæsonens sidste kamp. For efter den sidste kamp, der for begge holds vedkommende stod mod Vildbjerg, skulle der overrækkes medaljer til begge hold efter en flot sæson.

AGF U18 skulle kåres som dansk mester efter en suveræn sæson, som også bød på en pokaltitel. Og jublen var naturligvis stor, da guldmedaljerne blev overrakt efter en sæson, som naturligvis også har vakt tilfredshed i trænerstaben.

- Det har været en fantastisk sæson, hvor holdet har udviklet sig godt. Det er et hold bestående af mange dygtige individer, men spillerne har holdt sammen og er lykkes med flot fodbold og uden at gå på kompromis med vores principper. Vi præsterer sammen som hold - det er sammen, vi er stærke.

- Det synes jeg for eksempel, vi har oplevet, når det har set sort ud i nogen kampe. Så har pigerne hevet sejre hjem på sammenhold og en stærk kultur. Det har været en virkelig god sæson for alle sammen og pigerne fortjener virkelig det her DM, siger Jens Christian Andersen, der er assistent-træner U18 DM.

Også U16 DM fik sølvmedaljer efter dagens kamp som de vandt med vanlig suverænitet med 5- og dermed kronede en flot sæson, der også bød på en pokaltitel, med endnu en sejr og altså også medaljer til AGF. 

Stort tillykke til begge hold med den flotte sæson.