06.07.2023 05:04

SKANDERBORG IDRÆTSKLINIK BAKKER OP OM AGF KVINDEFODBOLD

Med udsigterne til en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen er det vigtigt for spillerne i AGF Kvindefodbold, at de har den rette behandling og ekspertise i ryggen, hvis uheldet er ude og en skade rammer. Og det har holdet efter Skanderborg Idrætsklinik blev ny Guldpartner i AGF Kvindefodbold i den netop afsluttede sæson og dermed nu er den officielle idrætsfysioterapeut bag holdet.

Skanderborg Idrætsklinik er en af de få klinikker i landet, der har en såkaldt certificeret kliniker i Sportsfysioterapi. Det betyder, at ekspertisen er høj i en ambitiøs klinik med speciale i idrætsskader og fysioterapi.

Uanset om det handler om alvorlige langvarige skader eller mindre skader og overbelastning er Skanderborg idrætsklinik stedet for både motionisten og eliteudøveren. Idrætsklinikken har mange års erfaring med vurdering, diagnosticering og behandling af idrætsskader. Nu gælder det altså et samarbejde med AGF.

- Vi har stor ekspertise og erfaring med idrætsudøvere og arbejder i forvejen med eliteudøvere i fra blandt andre Skanderborg Aarhus Håndbold, SHEA og Kolding Fodbold. Og vi vil gerne fortælle mere om klinikken og vores tilbud. Det kan et samarbejde med AGF Kvindefodbold bidrage til, så vi kan få løftet kendskabet til vores ydelser og vores klinik. Og samtidig kan vi altså også bidrage til sundheden og fysioterapi-arbejdet hos både senior- og talenthold i AGF Kvindefodbold, hvilket vi glæder os meget til. Der er et inspirerende elitemiljø hos AGF Kvindefodbold, som vi ser frem til at blive en del af, siger Kathja Rasmusen fra Skanderborg Idrætsklinik.

Skanderborg Idrætsklinik er en del af Skanderborg Fysioterapi, der er en moderne klinik med 15 autoriserede fysioterapeuter og en kiropraktor, som også er en del af Fit&Sund Skanderborg.

Se mere om Skanderborg Idrætsklinik her >>>