RÖSLER: VI GJORDE DET GODT MOD ET GLIMRENDE HOLD

Foto: Ole Nielsen — 16.07.2023 17:15

Søndag sluttede AGF rækken af testkampe af med et 2-3-nederlag mod FC Midtjylland. En kamp, der blev afviklet over tre halvlege á 45 minutter, og cheftræner Uwe Rösler hæftede sig især ved de første 90 minutter, der resulterede i en 2-0-føring til hans mandskab.

- Jeg var meget glad for de første 90 minutter bortset fra de første ti minutter efter pausen, hvor vi var lidt ved siden af os selv, men ellers håndterede vi det godt mod dygtige fodboldspillere og et glimrende hold. Vi havde mere boldbesiddelse end dem, og vi var gode i vores omstillingsspil. Vi viste også gode takter i åbent spil og skabte flere muligheder. Selvfølgelig har vi områder, vi skal forbedre både i omstillingsspillet, og når vi er i boldbesiddelse, men jeg var godt tilfreds med det, jeg så i de 90 minutter, opsummerede Rösler efter kampen i Ceres Park, hvor omkring 3000 tilskuere havde indfundet sig.

I tredje halvleg fik mange af de unge spillere chancen, og mod et fysisk stærkt FC Midtjylland måtte de indkassere tre scoringer, hvilket ærgrede cheftræneren.

- Vi lavede en del ændringer i 3. halvleg, men det gjorde de også. Generelt var vi okay med i kampen, men vi lavede nogle tåbelige fejl. Det kan ske, det er ikke jordens undergang, men selvfølgelig vil vi gerne have haft noget med fra kampen, når vi fører 2-0. Det er vores mentalitet. Vi ønsker at vinde alle kampe, og det er uanset, om det er testkampe, Superliga-kampe eller pokalkampe. Det gode er, at vi fik alle op på et solidt formniveau ved at lade dem spille, og alt i alt var jeg ikke utilfreds med det, der blev vist, konstaterede Uwe Rösler, der sender sit mandskab i aktion i 3F Superliga-sæsonpremieren næste søndag kl. 14.00 mod Vejle Boldklub i Ceres Park. Traditionen tro indledes sæsonen med Aarhus Walk. Læs mere her >>