INFORMATION OM BILLETTER TIL CONFERENCE LEAGUE

06.07.2023 05:57

Fredag åbner salget til udekamp i Brugge for AGF's sæsonkortholdere og abonnenter.

Nu er der nyt om billetsalget til vores udekamp mod Club Brugge torsdag den 27. juli kl. 20. 

Medlemmerne hos AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus har i dag fået adgang til at købe et begrænset antal billetter til kampen.

Og i morgen - fredag fra kl. 12 får alle AGF’s sæsonkortholdere og abonnenter mulighed for at købe billetter til kampen. Det sker via en mail, der er sendt ud her til formiddag til vores sæsonkortholdere, der hver har mulighed for at købe fire billetter til udekampen.

Bemærk, at der er begrænset antal pladser på udebaneafsnittet i Brugge og vi ikke kan garantere plads til alle. Skulle der være flere ledige billetter tilbage til udekampen, når sæsonkortholdere har haft muligheden for at købe, kommer de til salg via AGF’s billetsystem på billet.agf.dk. Det sker på mandag den 10.7 kl. 12. 

Hjemmekampen
Vores sæsonkortholdere har allerede fået mulighed for at hente billetter til hjemmekampen den 3. august - en mulighed, der gælder frem til i morgen - fredag kl. 12, hvorefter billetterne kommer ud i frit salg. I øvrigt samme tidspunkt, hvor sæsonkortholdere altså kan købe til udekampen i Brugge.

Så noter dig det tidspunkt, hvis ikke du er sæsonkortholder i AGF og gerne vil se europæiske fodbold på Ceres Park. Billetterne kan købes på billet.agf.dk 

Det er også her man kan købe billetter vores to første hjemmekampe i 3F Superligaen.

Henholdsvis mod Vejle Boldklub den 23. juli, hvor vi fejrer Aarhus Walk og mod FC Nordsjælland den 31. juli.